Heb ik een account nodig bij MAKE fashion?
U heeft tijdens het afrekenen zelf de keuze een account aan te maken of niet. Dit is niet verplicht. Het gemak van een account is dat u met een volgende bestelling sneller door het afrekenproces zult zijn.

Nabestelling 
Het kan eens voorkomen dat een product in nabestelling is, dit betekent dat het product een iets langere levertijd heeft. (1-5 werkdagen).
Heeft het product toch een langere levertijd? Dan laten wij dit via de email weten.

PRE ORDERS
Ook verkopen wij af en toe PRE ORDERS, pre orders zijn eerder verkocht op onze website en wordt i.v.m. groot succes opnieuw voor de klant gemaakt.
Hier zit helaas wel een langere wachttijd aan verbonden. (14-25 dagen).

Verzendwijze
Wij verzenden standaard uw bestelling met DHL pakketservice. Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 geplaatst worden, gaan dezelfde dag de deur uit. (m.u.v. nabestelling)
We hebben geen volgende dag in huis garantie, Omdat wij geen invloed hebben op het bezorgen van de pakketjes.

Betaalwijze
Bij ons heeft u  de keuze uit verschillende betaalmethodes:
*          iDeal
*          Overboeking
*          Paypal
*          Maestro / Visa (creditcard)
*          Sofort banking
*          Bancontact

Kan ik mijn bestelling wijzigen?
Helaas is het na het plaatsen van een bestelling niet meer mogelijk uw bestelling te wijzigen.
Deze wordt direct na de bestelling verwerkt. Natuurlijk kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice. (info@makefashionenaccessoires.com)

Kan ik mijn verzendadres wijzigen?
Na het plaatsen van uw bestelling doen wij ons best uw pakket zo snel mogelijk verzendklaar te maken.  Het is mogelijk een adres wijziging door te geven, mits uw bestelling nog niet door ons is verzonden. Een adreswijziging kunt u doorgeven via info@makefashionenaccessoires.com.
Vermeld daarbij uw bestelnummer en nieuwe adresgegevens.

Verzendkosten

LAND VERZENDKOSTEN
Nederland € 4,95
België € 7,95

Hoe retourneer ik mijn bestelling?
Wij doen er alles aan om uw bestelling naar tevredenheid uit te voeren. Voldoet een item niet helemaal aan u verwachtingen? Jammer, maar dat kan gebeuren. Bij MAKE fashion heeft u 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren. Deze periode gaat in op de dag nadat het pakketje door uw of namens u in ontvangst is genomen. Uw retourzending dient binnen deze 14 dagen door ons retour te zijn ontvangen.

Retourneren is eenvoudig. Stuur de items inclusief het ingevulde retourformulier naar onderstaand adres.

MAKE fashion
fashion & accessoires
Oudebildtdijk 699
9079NA Sint jacobiparochie
Nederland

Nadat wij uw retourzending in goede orde hebben ontvangen wordt deze binnen 14 dagen (uiterlijk 30 dagen) door onze administratie verwerkt. MAKE fashion neemt alleen retourzendingen in behandeling indien deze voldoen aan onze voorwaarden. Het artikel dient in originele staat, inclusief alle labels en tags in originele verpakking te worden geretourneerd. Beschadigde en/of gebruikte artikelen worden geweigerd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die u wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Retourzendingen die niet identificeerbaar zijn worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

LET OP!
Schoenen welke geretourneerd worden zonder verpakking (verzendzak) worden geweigerd door ons en zullen door de vervoerder geretourneerd worden. Schoenendozen behoren tot het artikel, er mag niet op de schoenendoos geschreven, geplakt of getapet worden.

Betaald met een tegoedcode? U ontvangt geen geld retour maar een tegoedcode.

Wanneer u een item koopt welke later in de sale komt, dan kunnen wij de korting helaas niet met terugwerkende kracht verrekenen.

Hebben jullie mijn retour ontvangen?
Via de track & trace code die je ontvangt van het postkantoor kun je checken of het pakketje bij ons is aangekomen. Dit is tegelijk een bewijs van retourzending. Bewaar deze goed!

Kan ik mijn bestelling ruilen?
Nee, het is helaas niet mogelijk om een artikel te ruilen.
Wilt u een andere kleur of maat dan kunt u een nieuwe bestelling plaatsen.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet klopt?
Het kan helaas een keer gebeuren dat de bestelling die u heeft ontvangen niet klopt of incompleet is.
Controleer daarom altijd direct na ontvangst of uw bestelling juist is. Mocht
de bestelling niet kloppen neem dan direct contact op met onze klantenservice
via info@makefashionenaccessoires.com.
Wij zullen er dan voor zorgen dat wij onze fout zo spoedig mogelijk herstellen.

Wat moet ik doen als ik een kapot item heb ontvangen?
Ondanks dat wij alle items altijd goed controleren op gebreken, kan het helaas een keer voorkomen dat u toch een item ontvangt dat kapot is.
Controleer daarom altijd direct na ontvangst van uw bestelling of een item geen gebrek bevat. Mocht het zo zijn dat u toch een kapot item heeft  ontvangen, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice. (info@makefashionenaccessoires.com)
Wij zullen er dan voor zorgen dat er spoedig een gepaste oplossing komt.

 

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0

No products in the cart.